Hulp op afstand

Hulp op afstand is voor veel kleine problemen een slimme oplossing. Het scheelt in kosten omdat ITSH niet langs hoeft te komen, en u kunt gewoon meekijken op uw pc. Enige vereiste is een werkende internetverbinding. Hieronder een stappenplan hoe hulp op afstand in z’n werk gaat:

Stap1:
Als eerste neemt u contact op met It Solutions Huizen. Aan de hand van uw storing of probleem hoort u of hulp op afstand de oplossing kan bieden. Als dit het geval is, wordt er een afspraak gemaakt. Indien mogelijk wordt dit gelijk uitgevoerd.

Stap 2:
Download de ITSHulp software door op het logo te klikken. Dit is een klein bestandje wat geïnstalleerd dient te worden.

Stap 3:
Zodra u het bestand geïnstalleerd hebt, start u het programma op. U ziet een klein scherm met daarin twee tabbladen, genaamd toegang en delen.

Stap 4:
Klik op het tabblad delen en geef uw toegangscode door, dit is een twaalf cijferige code.
Deze toegangscode is eenmalig, voor elke sessie is er een nieuwe code nodig.

Stap 5:
Als u de code heeft doorgegeven, klikt u op verbinden. U ziet een scherm waarin staat dat IT Solutions Huizen verbinding wil maken met uw computer. Klik op ja.

Stap 6:
ITSH kan nu uw pc besturen en het probleem verhelpen.

U kunt ten alle tijden de verbinding verbreken. Tijdens de sessie ziet u de verstreken tijd. Nadat het probleem verholpen is, krijgt u een factuur toegestuurd via de mail of via de post. Ook kunt u, indien gewenst, het programma verwijderen. ITSH adviseert echter om dit niet te doen, zodat u in een later stadium altijd makkelijk gebruik kunt maken van deze dienst. Het kan ook zijn dat het probleem uiteindelijk niet verholpen kan worden. ITSH komt dan graag bij u langs om ter plaatse het probleem op te lossen. Uiteraard worden de kosten van hulp op afstand dan niet doorberekend!

IT Solutions Huizen sign up form


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

IT Solutions Huizen login form